Mikro Haber
  • Bilim & Teknoloji
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Son Dakika
  • Spor
  • İletişim
    • Künye
    • Hakkımızda

Lezzet

Ketçabın karanlık sırrı: Tatlı kırmızının ardında fermente balık kokusu mu var?

7 Nisan 2025 muhabir 0

Günümüzdeki domates bazlı halinden çok uzaklarda, fermente edilmiş balık sosuyla yeşeren bu lezzet, yüzyıllar süren bir evrim geçirerek dünya mutfaklarının baş köşesine yerleşti. Hazır olun, ketçabın hiç bilmediğiniz, şaşırtan kıssasına gerçek bir …

Son Yazılar

  • Vuslat Derneği Kurban çalışmalarına başladığını duyurdu
  • İstanbul Gazze için yürüdü
  • iPhone’lara zam geliyor
  • SARSILMAZ, bu sefer İspanya savunma pazarında
  • Hayaller AKMEK’te gerçek oluyor

Son Yorumlar

  1. Ahmet - Eskişehir’de tümör ameliyatı sonrası ölümde “doktor ihmali” iddiasına soruşturma
  2. Buket - Bursaspor Başkanı Recep Günay: “Bursaspor için ölümü göze aldım”

Arşivler

  • Mayıs 2025
  • Nisan 2025
  • Mart 2025
  • Şubat 2025
  • Ocak 2025
  • Aralık 2024
  • Eylül 2024
  • Ağustos 2024
  • Mayıs 2024
  • Mart 2024
  • Şubat 2024
  • Ocak 2024
  • Aralık 2023

Kategoriler

  • Bilim & Teknoloji
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Son Dakika
  • Spor
  • Tanıtım

Copyright © 2025 | Haberler

sex hikaye